tisdag, november 27, 2007

Hej jag heter Ozzy och har slutat blogga

Jag har sketamycket migrän. En stoooor grågrönblå fläck i vänstra ögats synfält. Tittade på Josefin på repet och insåg att hon typ var svartvit i halva fejjan. För att jag hade ett grågrönblått synfält. I vänsterögat.

Det ser helt sajko ut och är sjukt störande.

Det är dumt med sjukdomar som inte syns för då tycker ingen synd om en. Fast improgruppen tyckte jättesynd om mig idag trots att det inte syntes att jag hade majgrejn from hell. Jag får ju inte den dära kräkas-megahuvudvärk-migränen som min käre bror som jag för övrigt fick vykort från idag som jag blev jätteglad över får. Men det är jäkligt störande att inte riktigt kunna se vad jag skriver. Tur att man har perfekt fingersättning och kan skriva utan att titta på vare sig tangenter eller text. *stajlish*

Nu kommer då kvällens i-landsproblem. Eftersom jag har en sjukt störig gråblågrön grunka i ena ögat så är det jobbigt att sitta vid datorn. Och jobbigt att titta på tv. Och... jobbigt att göra allt som innebär tittning. Det vill säga allt. Det bästa man kan göra är att sätta sig och blunda. Men fan va tråkigt. Lyssna på musik samtidigt? Aj, nej, Ozzymigrän sätter sig även på öronen och gör dem känsliga. Det gör för övrigt ont i örat för vartenda tangentknäppetiknäpp.

Så jag får nog sluta knäppetiknäppa nu. Men vad ska jag göra istället?6 kommentarer:

Anonym sa...

Sova föreslår jag. Då kommer du till drömmarnas land och där kan allt hända...
Ilbecka

Stellan sa...

Sova är förstås bra. Men en annan sak du ska göra är att gå och köpa receptfria migränmedicinen Eeze. Den funkar inte alltid, men när den funkar är det rena trollformeln.

Kan för övrigt tillägga att jag aldrig har kräkts av migrän. Men jag har suttit på toaletten, redo, vid ett flertal tillfällen.

Fascinerande med vykortet, måste jag säga. Visserligen skickade jag det från flygplatsen på väg hem, men ändå. Det är väl två veckor sedan nu. Air mail, liksom.

Peter Madison sa...

Hej Ozzy! :)

Ms D sa...

Kanske blunda och äta något gott? Eller mår man illa av gottis också när man har majgrejn? Annars skulle jag nog göra det tror jag... eller bada badkar.

sjukskoterska.blogspot.com sa...

hej Ozzy:D

Anonym sa...

http://citybuddies.blogspot.com