måndag, november 05, 2007

Måndagsångest

Ny praktikplats idag.

Gamla praktikplatsen luktade nybakt bröd/kakor/bullar och nylagad mat. Nya praktikplatsen luktar... ni vet... tonårsångestkorridor.

Gamla praktikplatsen: Var ny och fräsch och hade fina färger på väggarna och stora fönster. Nya praktikplatsen är inte ny och fräsch och har INGA FÖNSTER!

Gamla praktikplatsen: Relativt vuxna elever. Nya praktikplatsen: Är de barn eller nästanvuxna? Jadu, de luntar i kemin så att brandlarmet går igång.

Lill inte va där. Lill va på gamla skovlan.

Ångestmoment numero två för dagen är att jag fått arg lapp från hyresvärden som säger att jag måste flytta möblerna (som ingår i lägenheten och är skitfula och skitstora och som jag därför har ställt på den otroligt stora tomma ytan utanför min läga) måste flyttas innan måndag, annars forslas de bort av hyresvärden - aka jag får betala tokmassa pengar för att lösa ut dem när jag ska flytta. Jag måste alltså försöka knö in 2 stora bord, 6 stolar, 2 fåtöljer och en byrå på en yta 2x2 meter typ - aka mitt förråd. Om det skiter sig måste jag kontakta han som bodde här innan och har sketastort förråd och fråga om jag kan knö in det i hans tills jag eller han flyttar. Och när ska jag fixa detta? Ångest.


5 kommentarer:

borås sa...

Ojoj, jag vill också räknas till stammis - men jag erkänner rakt av att jag inte är en vanligt stammis. Jag är mer periodare. Mest beroende på vilken period det i övrigt är i mitt liv. Just nu är perioden: jobba apmycket.

Men schluta int blogga!
Schluta skol istället!

Rim of the World sa...

Det verkar som om du cyklar i uppförsbacke på sista tiden hörrdu. Häng in there, det gäller bara att ta sig över krönet så släpper det och allting känns med ens lite lättare.

vandrarvild sa...

eller så har du en dejt med möblerna tillsammans med en motorsåg och sen när de undrar vad som hänt med mäblerna, varför de är i strimlor, så skyller du på Leatherface och säger att du nästan blev den där tjejen som gick tillbaka in i huset igen trots att publiken skrek nej

Lintin sa...

Fiii fan. Jävla hyresvärdsjävlar. Jag är dock övertygad om att du fixar det här, heja dig!

Ozzy sa...

Borås - Jo ar periodare :O)

Rim - Det börjar luta som fan nu.

Vv - Jävligt sugen! Om inte annat för att få ut lite aggressioner.

Lintin - Ombytta roller på dig och mig nu?