fredag, december 21, 2007

Hej jag heter Ozzy och är fjortis

Nu har vi jul här i vårt hus. Dessutom har vi en ny fabbror till mamma i vårt hus. Och det känns.... konstigt! Plötsligt sitter det en fabbror på "min" plats, och det är ett gäng nya saker i mammas hus. "Åh, har du ny sån" säger jag. "Näää det är L som har tagit hit sin!" svarar mor. Och det är ju helt ok. Men ändå... Konstig feeling.


6 kommentarer:

Peter Madison sa...

Tomten är far till alla barnen...liksom...typ...

VandrarVild sa...

va, varfär ändrar du bland inläggen? skumt.
Nä, det har du inte gjort, men igår när jag var inne såg jag bara vällinginlägget som senaste inlägg och tyckte det var skumt för jag hade för mig att edu skrivit efter det, och det har du ju. blogger är cepe ju.

Matilda sa...

hej hopp!! gott nytt.. hoppas vi ses snart! HAr äntligen hittat tillbaka till min blogg.. ett år av ovisshet i inloggningsord läskigt!! nu finns jag direkt på matildamagnusson.blogspot.com.. om du vill se vad som händer när en tok fet hemma och väntabarn tofflar runt själv på landet hela dagarna.. låter väl spännande!! kram!! tycker verkligen att vi ska fika snart!

Raz sa...

Har du gått och blivit nykter nu igen, inget bloggande? Gott nytt år önskar en förstagångsbesökare.

Persilja sa...

Kulskum känsla måste det vara...och underlig. Mamma är kär. Och nyihopflyttad. Och du måste vara vuxen. Kul att du bloggar lite...

Ozzy sa...

Vv - jag gör inte. Bajsblogger separ sig antar jag.

Matilda - Hurra! Saknar dig! Är tillbaks i stan nu, hör av dig om du kommer in. Måste se din sprängmage! Länk till bloggen is coming back.

Raz - Menar du bloggnykter? Ja, har varit hos mor över jul. Har bara spelat Diablo och glott på tv. Alstrar icke inspiration.

Persiljan - Ja, med jämna mellanrum får jag mig ett återfall. :O)