tisdag, augusti 15, 2006

Ledighetsblogg

Det är konstigt att vara ledig. Känner mig... rotlös. Inga rutiner! Inget att hänga upp tillvaron på! Man kan ju inte fika och dricka öl hela tiden, speciellt inte när man inte har några pengar.

Dagens schema:

  • Fixa visselpipa till mamma
  • Fika med Johanna och Fia för lånta pengar
  • Förhoppningsvis gå på quiz för lånta pengar

De tre F:en. Fixa, fika, förhoppningsvis.

Ska nog städa ur under diskbänken också. Invaderas av blomflugor. På tal om det så kommer här världens bästa Halloweenkostymförslag; Man är ett helt kompisgäng som går på maskeraden och klär ut sig till blomflugor och är grymt irriterande hela kvällen. Cirkulerar kring folks öl och svärmar runt alla bananer. Vart man än går ska det finnas en blomfluga.

2 kommentarer:

sopelisop sa...

Försummar aldrig chansen att komma med ett husmorstips! Världens mest attraktiva grogg för blomflugor består av lika delar (inte överdrivet stora, någon centimeter av vardera ingrediensen räcker) vinäger och sirap kryddat med en droppe diskmedel. Serveras i ett glas nära kunderna - i detta fall blomflugorna. Dom super ihjäl sig direkt!

Ozzy sa...

Hahaha! Tack för tipset! Då är frågan, ska nån klä ut sig till blomflugsgrogg på halloweenfesten för den ultimata skräckupplevelsen?